2020

Νέο εταιρικό site

Δημιουργία νέου εταιρικού site και επικέντρωση στην περαιτέρω ανάπτυξη του ARXEION-XML με σκοπό την καλύτερη εμφάνιση και πιο απλή στον χρήστη λειτουργία.

2019

Προκαθορισμένες δρομολογήσεις

Αναβάθμιση του ΑΡΧΕΙΟΝ-XML που παρέχει πρόσθετες διευκολύνσεις όπως οι προκαθορισμένες δρομολογήσεις για την αυτοματοποίηση της ροής εργασιών (προκαθορισμένες δρομολογήσεις).

2018

Διαύγεια

Νέο υποσύστημα για την αυτόματη ανάρτηση εγγράφων στην διαύγεια βάσει του Διαύγεια API. Το υποσύστημα παράγει πλήρως δυναμικές φόρμες με τα απαιτούμενα πεδία οποιουδήποτε τύπου ανάρτησης.

2017

2017

Εγκαταστάθηκε η νέα έκδοση του HPRESS στην ΕΡΤ

2016

ΑΡΧΕΙΟΝ-XML 5.9

Εγκαταστάθηκε η νέα έκδοση του HPRESS σε ALPHA TV, ALPHA TV Κύπρου, TVONE Κύπρου. Επίσης παρουσιάσθηκε η νέα έκδοση ΑΡΧΕΙΟΝ-XML 5.9 με τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα ασφάλειας, ψηφιακών υπογραφών και διαλειτουργικότητας.

2015

“e-pronoia” & “Ψηφιακές Υπηρεσίες Δημόσιας Περιουσίας”

Τέθηκαν σε λειτουργία δύο σημαντικά έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης εθνικής εμβέλειας στα οποία η Hyperystems συμμετείχε με το ΑΡΧΕΙΟΝ-XML σαν βασικό υποσύστημα διαχείρισης εγγράφων και ροής εργασιών. Το έργο “e-pronoia: Ψηφιακές υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας για τον Πολίτη” και το έργο “Ψηφιακές Υπηρεσίες Δημόσιας Περιουσίας” του Υπουργείου Οικονομικών. Επίσης ο τομέας εκπαιδευτικού λογισμικού της Hypersystems ολοκλήρωσε μια σειρά από πλήρως προσβάσιμα ηλεκτρονικά βιβλία για κωφούς και βαρήκοους μαθητές.

2014

Επέκταση εγκαταστάσεων

Επεκτάθηκαν οι εγκαταστάσεις του ΑΡΧΕΙΟΝ-XML σε φορείς όπως ΕΕΤΤ, ΕΟΕ, ΕΤΕΑΝ, Περιφερειακές Διευθύνσεις Υγείας – Πρόνοιας, ΟΓΑ κλπ και του HPRESS-XML στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής. Στο τέλος του έτους, η έκδοση 4.5 του ΑΡΧΕΙΟΝ-XML ενσωμάτωσε τις τελευταίες αλλαγές στο Υποσύστημα Ψηφιακών Υπογραφών και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΙΙ. Παράλληλα βελτίωσε αισθητά την συνολική λειτουργικότητα.

2013

ΑΡΧΕΙΟΝ-XML 4.4

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του Ηλεκτρονικού Συντακτικού Συστήματος για τις ανάγκες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων και την ΕΡΤ. Επίσης παρουσιάστηκε η έκδοση 4.4 του ΑΡΧΕΙΟΝ-XML η οποία είναι σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για τον χειρισμό των Ηλεκτρονικών αρχείων, τις ψηφιακές Υπογραφές και τις αναρτήσεις στο διαδικτυακό τόπο του ΔΙΑΥΓΕΙΑ

2011

Αρχές Εξωτερικού του ΥΠΕΞ

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του ΑΡΧΕΙΟΝ-XML στο Υπουργείο Εξωτερικών και σε μεγάλες Αρχές Εξωτερικού του ΥΠΕΞ. Παρουσιάσθηκε νέα έκδοση (v4.3) με την προσθήκη του module Communication Manager για την επικοινωνία μεταξύ ετερογενών συστημάτων καθώς επίσης και υποσύστημα επικοινωνίας με την Δι@ύγεια με υποστήριξη ψηφιακής υπογραφής.

2010

Υπουργείο Εξωτερικών

Η Hypersystems προχωρά στην αναβάθμιση, με το ΑΡΧΕΙΟΝ-XML, του Συστήματος Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Εγγράφων του Υπουργείου Εξωτερικών τόσο στην Κεντρική Υπηρεσία όσο και στις Αρχές Εξωτερικού.

2009

Police Online

Παραδόθηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία μεγάλα έργα διαχείρισης εγγράφων και ροής εργασιών του Γ’ ΚΠΣ (Κοινωνία της Πληροφορίας) με την νέα βελτιωμένη έκδοση του ΑΡΧΕΙΟΝ-XML v3. Το έργο του Police Online, στο οποίο η Hypersystems συμμετείχε στην υλοποίηση της “Εφαρμογής Αλληλογραφίας της ΕΛ.ΑΣ.” ως υπεργολάβος της BYTE A.E., χαρακτηρίσθηκε ως Best Practice από την Ε.Ε. και βραβεύθηκε ως “έργο της χρονιάς 2009” στο 11ο Greek ICT Forum.

 

Ανακοινώθηκε επίσης η έκδοση ΑΡΧΕΙΟΝ-XML v4.0 με ενσωματωμένο δικό του υποσύστημα Ροής Εργασιών.

2008

Hypersystems Α.Ε.

Η Hypersystems μετεξελίχθηκε σε Α.Ε. και σε τεχνολογικό επίπεδο ανακοίνωσε το ΑΡΧΕΙΟΝ-XML v3.0 το οποίο υποστηρίζει Oracle 11g, SQL Server, BPEL, J2EE servers (Oracle, Glassfish, Jboss κλπ). Ενσωματώνει ως επιπλέον λειτουργικότητα, όλες τις βελτιώσεις οι οποίες αναπτύχθηκαν στα πλαίσια των πρόσφατων υλοποιήσεων σε ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές πελατών όπως ΑΣΕΠ, ΕΣΡ, ΕΕΤΤ, ΕΚΑΒ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Police Online) κ.α.

 

Επίσης, το 2008 σηματοδοτεί την είσοδο της Hypersystems στον τομέα του εξειδικευμένου εκπαιδευτικού λογισμικού και τηλεκπαίδευσης, με την συμμετοχή της Hypersystems στον διαγωνισμού του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για προσβάσιμο εκπαιδευτικό λογισμικό Ειδικής Αγωγής για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Και τα τέσσερα απο τα έργα τα οποία ανάπτυξε η εταιρία εγκρίθηκαν, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία τόσο στην κατηγορία τους, όσο και στο σύνολο των έργων.

2006

Εξέλιξη

Η εταιρία ολοκλήρωσε και παρέδωσε σε παραγωγική λειτουργία μια σειρά από απαιτητικά έργα στον τομέα της διαχείρισης εγγράφων σε πελάτες του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και εξέλιξε στην νέα τεχνολογική πλατφόρμα όλες τις εκδόσεις των προϊόντων της (Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο, Document Management, Εκδοτικά Συστήματα, Ροή Εργασιών, Mail, OCR, Fax).

2004

ΑΡΧΕΙΟΝ-XML σε περιβάλλον J2EE

Η εταιρία προχώρησε σε συνολική ανανέωση της τεχνολογικής πλατφόρμας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα web applications. Τότε έγινε η ανάπτυξη του ΑΡΧΕΙΟΝ-XML σε περιβάλλον J2EE ενώ για την διασύνδεση ετερογενών συστημάτων και την δυναμική παρουσίαση των πληροφοριών χρησιμοποιήθηκαν τεχνολογίες XML, XSL, XSLT, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (XML Messaging, web services).

2002

Oracle 9i

Μεταφέρθηκαν όλες οι εφαρμογές σε περιβάλλον Oracle 9i και δημιουργήθηκαν vέες εκδόσεις οι οποίες περιλαμβάνουν:

 

  • Διαχείριση περιεχομένου (Web Content Management)
  • Διαχείριση ροής εργασιών σε συνεργασία με Oracle Workflow

2000

ΑΡΧΕΙΟΝ-XML

Συνεχίσθηκε εντατικά η υλοποίηση έργων με το ΑΡΧΕΙΟΝ- WEB προσθέτοντας διάφορες νέες δυνατότητες όπως:

 

  • Μαζική εισαγωγή κειμένων με οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (Arxeion-XML – OCR module),
  • Διαχείριση και αρχειοθέτηση FAX και EMAIL (Arxeion-XML – EF module)
  • Διαχείριση και χρέωση συνδρομητών σε αρχεία κειμένων και φωτογραφιών στο Internet,
  • Εξειδικευμένες εφαρμογές Arxeion-XMLΗλεκτρονικό Πρωτόκολλο για δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς στα πλαίσια των οδηγιών του ΥΠΕΣΔΔΑ για την ηλεκτρονική διοίκηση e-government

1999

HPRESS- WEB

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση σχεδόν όλων των πελατών στην νέα εφαρμογή ΑΡΧΕΙΟΝ-WEB. Παράλληλα παρουσιάσθηκε η νέα εφαρμογή διαχείρισης ειδήσεων HPRESS- WEB και έγινε η μεταφορά του ΑΡΧΕΙΟΝ-WEB στον Oracle 8i Server και Oracle interMedia.

1998

ΑΡΧΕΙΟΝ-WEB με Oracle

Πρώτη εγκατάσταση του ΑΡΧΕΙΟΝ-WEB με Oracle (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ).

1997

ΑΡΧΕΙΟΝ-WEB

Παρουσίαση της νέα έκδοσης του ΑΡΧΕΙΟΝ-WEB βασισμένη στα προϊόντα της Oracle(Oracle8 Server, Context Cartridge), ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης και αρχειοθέτησης εγγράφων που λειτουργεί πλήρως μέσω web browser.

1993

ΑΡΧΕΙΟΝ-WIN

Παρουσίαση του ΑΡΧΕΙΟΝ-WIN σε περιβάλλον MS-WINDOWS με αρχιτεκτονική client-server για την διαχείριση και αρχειοθέτηση ηλεκτρονικών εγγράφων από scanner, από επεξεργαστές κειμένου κλπ.

 

Παρακολουθώντας στενά τις ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις και τις τάσεις στην διεθνή αγορά, που προήλθαν από την εμφάνιση του internet και webτεχνολογιών, η HYPERSYSTEMS υπήρξε από τις πρώτες εταιρίες που υιοθέτησαν web τεχνολογίες στις λύσεις λογισμικού. Έτσι, στις αρχές του 1996 υπήρξε η πρώτη έκδοση του ΑΡΧΕΙΟΝ-WEB που κάλυπτε αρχικά το υποσύστημα αναζήτησης εγγράφων, άρθρων, φωτογραφιών από την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΟΝ (χρήση στο δικτυακό τόπο της ΑΥΓΗΣ και της COMPULINK).

1990

Πρώτη Έκδοση

Εγκατάσταση της πρώτης έκδοσης της εφαρμογής ΑΡΧΕΙΟΝ σε περιβάλλον UNIX (ANTENNA TV).

1989

Ίδρυση

Ιδρύεται η HYPERSYSTEMS με αρχικό σκοπό την παροχή λογισμικού διαχείρισης αδόμητης πληροφορίας. Με την σημερινή της νομική μορφή λειτουργεί από το 2008.

 

H HYPERSYSTEMS υπήρξε μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα η οποία εξειδικεύθηκε στην παροχή λύσεων λογισμικού για την διαχείριση αδόμητης πληροφορίας, με έμφαση στην “έξυπνη” ανάκτηση κειμένων full text retrieval και με πλήρη υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας.